Reseptivapaa Propecia myynti, osta Propecia ilman reseptiä

Propecia on FDA hyväksytty lääke hoitoon Miehille hiustenlähdön. Tulokset osoittavat, että se ei ainoastaan pysäytä hiustenlähtö mutta itse asiassa auttaa kasvattavat menetetty hiukset kaljut kohdat etenkin kruunu alalla. Se on kliinisesti todistettu estää enempi tappiota 83% käyttäjistä ja 48% käyttäjistä kasvattavat vain ottamalla pilleri joka päivä. Jos nuoret miehet, jotka eivät ole estää hiustenlähtöä kaikki hoidot geneeristen Propecia tarjoaa paljon toivoa.

Propecia on tavaramerkki nimi lääkeaineen Finasteridi, ja se on synteettinen antiandrogen. Se oli alun perin hyväksyttiin FDA hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun ja myöhemmin FDA ei hyväksy sitä hoitoon Miehille hiustenlähdön vuonna 1997 tuotenimellä Propecia.

Vaikutusmekanismi Propecia

Testosteroni ei vain tuotetaan kivekset myös umpirauhanen, adrenalin. Tietyt kemikaalit (5-alfa reduktaasin) tuotetaan maksassa estää aineenvaihduntaa testosteroni pidentää sen käyttöikää. Joissakin kudoksissa kuten päänahan ja eturauhasen testosteroni muuttuu DHT, joka on voimakas androgeeni. Joten 5-alfa-reduktaasin lisää androgeeni vaikutuksia testosteronin näissä kudoksissa. Propecia (finasteridi) estää 5 alfa-reduktaasin, estää testosteronin, joka aiheuttaa androgeeni vaikutus on päänahka joka käsittelee hiustenlähtöä sen juuret! Jos eturauhasen eston 5a reduktaasin pienentää eturauhasen tilavuus vaikuttaa myönteisesti parantaa kuntoa eturauhasen liikakasvu.

Kuinka käyttää:

Hoidettaessa miesten kaljuuntuminen, on välttämätöntä hallita Propecia jatkuvasti. Yleensä annostus on 1 mg päivässä on määrätty, vaan se on otettava ilman taukoa yhden päivän. Siinä ei ole mitään hyötyä, jos se ohittaa päivän ja annostus on kaksinkertainen seuraavana päivänä, sen sijaan se voi olla haitallista. Koska lääke vaikuttaa hormonitasapainoon kehossa yksi on oltava käytössä Propecia.

Irtoaminen hiukset on Normaali

Kun lääke alkaa toimia, voit havaita, että hiukset leviämistä käynnistämisen jälkeen kurssin. Se on normaali prosessi, jossa uusi sykli pääset tuoretta kasvua ja monet olettaa, että niiden tilanne on pahenemassa. Itse asiassa se on merkki siitä, että lääke toimii kunnolla ja on nimeltään leviämistä vaiheeseen.

Toinen huomioon otettava, että Propecia saattaa kestää pitkän aikaa tuottaa tuloksia joillekin. Joskus se voi kestää koko vuoden pysäyttää hiustenlähtö. Kun tilastotietojen mukaan menestyminen 83% onnistumisaste kannattaa pitää järjestelyllä till you aikaan onnistuneita uusiutumista.

Side Effects

Propecia on monia sivuvaikutuksia, joista tärkeimpiä niistä ovat impotenssi ja erektiohäiriö ja kivesten kipu. Hoito on käytettävä sen käyttöä, ja on pidettävä poissa raskaana olevia naisia.

This entry was posted in Hiustenlähtö and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.