Reseptivapaa Xenical myynti, osta Xenical ilman reseptiä

Mikä on Xenical?

Xenical (orlistaatti) estää joidenkin rasvaa, että syöt, pitää sitä imeytymästä elimistöön. Xenical käytetään yhdessä alennettu kalori ruokavalio ja painon ylläpitoon lihavuuden hoitoon ihmisiä tiettyjen riskitekijöiden (esim. diabetes, korkea verenpaine ja korkea kolesteroli tai triglyseridit).

Tärkeää tietoa Xenical

Älä käytä Xenical, jos olet raskaana. Laihtuminen ei suositella raskauden aikana, vaikka olet ylipainoisia tai lihavia. Älä ota Xenical jos olet allerginen orlistaatille, jos olet raskaana, tai jos sinulla on sappirakko ongelmia tai krooninen imeytymishäiriö (kyvyttömyys imeä ruokaa ja ravinteita kunnolla).

Ennen Xenical, kerro lääkärillesi, jos sinulla on kilpirauhasen vajaatoiminta, historia sappikivet tai haimatulehdus, tyypin 1 tai tyypin 2 diabetes, syömishäiriö, maksa-tai munuaissairaus tai jos käytät muita painonlasku lääkkeitä (resepti tai yli -the-counter).

Xenical ei saa käyttää kukaan ikä 12-18 ilman lääkärin. Xenical saa käyttää vain henkilö, jolle se on määrätty. Älä jaa Xenical toisen henkilön kanssa, varsinkin joku, joka on ollut syömishäiriö. Pidä lääkitys missä muut eivät saa sitä.

Xenical on vain osa täydellisen hoito, joka sisältää myös ruokavalio, liikunta ja painonhallinta. Päivittäinen saanti rasvaa, proteiineja ja hiilihydraatteja tulisi tasan kaikkien teidän päivittäistä ateriaa. Seuraa ruokavalio, lääkitys ja liikunta rutiinit hyvin tarkasti.

Vältä ruokavalio, joka sisältää runsaasti rasvaa. Korkean rasvaisia ruokia ottaa yhdessä Xenical voi lisätä riskiä epämiellyttäviä sivuvaikutuksia vatsaan tai suolistossa.

This entry was posted in Laihdutus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.