Reseptivapaa Zyban myynti, osta Zyban ilman reseptiä

Zyban voidaan määrätä auttaa ihmisiä lopettamaan tupakointi.Lääke salpaa takaisinoton tiettyjen kemikaalien aivot, ja se voidaan antaa yhdessä tupakoinnin lopettamiseen neuvontaa. Zyban tulee tablettien muodossa, ja on tyypillisesti kaksi kertaa päivässä. Haittavaikutuksia voivat olla unettomuus, suun kuivuminen ja ummetus.

Zyban käytetään ensisijaisesti auttaa ihmisiä onnistunut lopettamaan tupakoinnin. Lääkeaine voidaan käyttää yksinään tai yhdessä nikotiinin laastaria tai nikotiinipurukumi. Se voi myös auttaa vähentämään oireita nikotiinin peruuttamista, kuten ärtyneisyyttä ja levottomuutta. Off-label Zyban käyttö voi sisältää hoitoon ADHD ja vuodenaikojen mielialahäiriö.

Voit vähentää lääkkeiden yhteisvaikutuksista, sinun tulisi antaa terveydenhuollon tarjoaja tietää (ennen kun Zyban) kaikista muista lääkkeistä, voidaan ottaa.Muutamia ehtojen kerro terveydenhuollon tarjoaja noin ennen kuin otat Zyban kuuluvat diabetekseen, sydänsairauksiin ja aivokasvain. Jotkut muut Zyban Varoitukset ja myös turvallisuutta ottaen Zyban imetettäessä, itsemurha ajattelun tai käyttäytymisen joitakin ihmisiä jotka käyttävät Zyban, ja ihmiset, jotka pitäisi ottaa lääkettä lainkaan (kuten ne, jotka ovat allergisia Zyban tai sen aktiivisia komponentteja).

This entry was posted in Anti Depressantti and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.